De werkzaamheden van een Elektromonteur Allround bestaan uit het zelfstandig en in teamverband aanleggen of ondersteuning bieden bij het aanleggen en installeren van diverse middelgrote elektrotechnische installaties. Dit kunnen kleine klusjes zijn als bijvoorbeeld een storing in een eengezinswoning, aansluitingen in een keuken uitbreiden maar ook grotere klussen in de nieuwbouw komen vaan voor.

Een Elektromonteur Allround is een generalist

Als Elektromonteur Allround werk je vaak met werkbonnen en binnen een bepaald werkgebied. Je moet rekening houden met een grote diversiteit in je werkzaamheden en vaak ben je op jezelf aangewezen als je een oplossing voor de situatie moet bedenken. Het kan voorkomen dat je werkzaamheden verricht voor een woningbouwvereniging en dan moet je veel overleggen omdat niet overal budget voor is. Interessant van deze functie is de vrijheid van handelen die je hebt.

Het salaris is afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden, jouw kennis en ervaring, grofweg ligt dit tussen de € 1700,00 en de € 3100,00 bruto per maand.

Belangrijke competenties in deze functie zijn:

  • Snelheid
  • Accuratesse
  • Teamspeler
  • Initiatiefrijk
  • Communicatief

Disciplines waar je in de functie van Elektromonteur Allround mee in aanraking komt zijn: object-, brandbeveiligingen, installatietechniek, krachtstroom, stuurstroom, bussystemen, domotica, meet & regeltechniek en af en toe mechanische werkzaamheden. Je zorgt voor je eigen voorraad zodat je eerstelijns storingen makkelijk kan oplossen. Hou er rekening mee dat je regelmatig particulier werk doet en dan moet je netjes werken en vaak werkzaamheden doen die niet direct uitgevoerd worden door een elektromonteur.

Je bent in de rol als Elektromonteur Allround zelfstandig en hebt een brede kennis binnen de elektrotechniek, je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma niveau 2 maar niveau 4 heeft de voorkeur. Je staat continu in contact met kantoor en zal regelmatig ad-hoc ingezet worden op een ander project indien noodzakelijk. Dit is afhankelijk van de contracten die zijn afgesloten. Op basis van de bonnen die je meekrijgt zorg je dat je de juiste materialen meeneemt. Ook is het mogelijk dat je spullen ophaalt bij de groothandel.

LinkedIn ZeroJobs 50 Volg ZeroJobs op LinkedIn
Altijd de laatst updates en vacatures