Internationaal projectmanager

Via een partner die kan bouwen op een jarenlange internationale ervaring en een groot wereldwijd netwerk hebben wij altijd interessante internationale uitdagingen (vacatures) openstaan voor ervaren projectmanagers in de vakgebieden:

Constructie & Infra
Machinebouw
Petrochemie
Voeding & Farmacie
Staal productie & zware constructies
Veiligheid (KAM)
Civiel
Off-shore
Energietechniek
solar energy

Energietechniek

Als internationaal projectmanager ingezet worden op energie projecten, ervaring binnen zonne-energie, water-energie en wind-energie. Wat betreft kennis heeft Nederland een groot aanzien in de rest van de wereld als het gaat om de verduurzaming van energiewinning. Afhankelijk van kennis en ervaring kun je worden ingezet op een organisatorische of technische management functie binnen spraakmakende projecten.

Industrie

Op grote internationale industriële projecten is het noodzakelijk dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Door een directe aanpak waarbij er rekening gehouden wordt met de diversiteit aan nationaliteiten die vaak op een project werkzaam zijn ben jij in staat om projecten binnen de gestelde termijn en budget een juiste invulling te geven. Door ervaring op industriële projecten herken je mogelijke problemen net even eerder en door deze vroegtijdige herkenning weet je uitdagingen beheersbaar te houden. Anticiperen op mogelijke ongewenste situaties is een van de meest belangrijke aspecten in de functie van projectmanager.

industry
construction

Constructie en veiligheid

Op het gebied van werktuigbouwkundige constructies en civiele elementen projecten organiseren en leiding geven waarbij veiligheid prioriteit nummer 1 is. Resultaatgericht en altijd oog voor de financiële aspecten in combinatie met de afgesproken kwaliteitsstandaard. In de rol van projectmanager ben je een pragmaticus, blijft kritisch op logische stappen binnen de gestelde kaders en bent niet wars van een stevige uitdaging. Je kunt goed omgaan met de diverse stakeholders en zorgt dat altijd de juiste informatie op de juiste plek aanwezig is.

Vacature project manager

Voor een internationaal opererende organisatie waarbij projectmanagement de core busines is zijn wij altijd opzoek naar geschikte kandidaten die in aanmerking willen komen voor de functie internationaal projectmanager. Ervaring is een belangrijk component, deze heeft jou gevormd tot wie je nu bent en hoe je het overzicht en de rust weet te bewaren in complexe situaties. De onderliggende vraag bij de klanten van dit bedrijf in samenspraak met jouw wensen en competenties is bepalend voor jouw inzet. Het uitgangspunt bij deze vacature is een vast dienstverband en een internationale inzetbaarheid.

Als je per direct of op korte termijn beschikbaar bent en open staat voor de rol van project manager in de vakgebieden:

  • Energietechniek
  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Veiligheid
  • Constructie / bouwkunde
  • Civiele techniek

Dan ondersteun ik je graag en breng ik je in contact met mijn opdrachtgever / partner. Voor meer informatie kun je mij altijd bellen op 06-149 984 69 of stuur mij een mailtje op dennis@teqjob.com