Even voorstellen

Ik ben Dennis Wilmans. De kracht achter TeqJob engineering en management. Met ruim 20 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling (detachering / werving & selectie) en een achtergrond in de techniek op management niveau ken ik de markt en mogelijkheden om engineers en opdrachtgevers samen te brengen. Mijn kennis van techniek gaat verder dan de opleiding MTS energietechniek (ETS Amsterdam). Als werkvoorbereider/ projectmanager in de beveiligingstechniek en renovatie heb ik de dagelijkse praktijk zelf ervaren. Na het behalen van de HBO-opleiding HRM, heb ik gewerkt bij verschillende technische arbeidsbemiddelaars. Van vestigingsmanager tot operationeel manager.

Ambitie

Ik geloof dat het werven en selecteren / detacheren van technisch professionals efficiënter en slimmer kan, maar vooral menselijker. Met TeqJob kijk ik daarom verder dan een CV en een vacaturetekst. Ik spreek iedere kandidaat persoonlijk en wil meer van de opdrachtgever weten dan alleen een vacaturetekst. Wij zijn pas tevreden wanneer de vacature van onze opdrachtgevers en de wensen van de engineer of manager voor de volle 100% zijn ingevuld.

Amsterdam en omgeving

Amsterdam vacatures elektrotechniekTeqJob werkt voor opdrachtgevers met een hoofdkantoor of vestiging binnen een straal van 40 km rond Amsterdam: Amsterdam Z-O, Amstelveen, Almere, IJmuiden, Purmerend, Haarlem, Hoofddorp, Weesp en Schiphol.

Al onze opdrachtgevers zijn met een vestiging of hoofdkantoor vertegenwoordigd binnen deze regio. Ontvangen wij opdrachten buiten deze regio dan zetten wij die door naar collega’s binnen ons netwerk.

Onze werving & selectie activiteiten hebben betrekking op vacatures en beschikbare specialisten binnen de elektrotechniek, elektronica, beveiligingstechniek, meet & regeltechniek of energietechniek.

Zeroplastic

Het idee voor TeqJob en elektrotechniekvacature.com is ontstaan tijdens een Kitesurf vakantie op Zanzibar. Hier zie je goed de gevolgen van plastic afval in zee en op de stranden. Om deze reden doneert TeqJob jaarlijks een bedrag aan een project dat een bijdrage levert aan een plastic vrije oceaan.