Werkgevers

TeqJob Werving & Selectie

TeqJob, werft en selecteert personeel op mbo-, hbo- en WO-niveau in Noord-Holland in de vakgebieden: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek, industriële automatisering en energietechniek. Heeft u een vacature voor een vast dienstverband? TeqJob ondersteunt uw recruitment afdeling of gaat zelfstandig aan de slag om de technische specialist / manager voor u te vinden. Vanuit onze jarenlange ervaring binnen de techniek en werving & selectie kennen wij de markt en mogelijkheden. Hierbij werken wij zo efficiënt en slim mogelijk zonder de mens uit het oog te verliezen. Ons streven: uw elektrotechnische vacatures voor 100% invullen.

No cure no pay

Wij werken op basis van no cure no pay. Bent u tevreden over onze dienstverlening dan betaalt u slechts twee keer het bruto maandsalaris van de technisch professional. Lees meer >

De TeqJob manier

TeqJob gelooft dat het werven en selecteren van professionals efficiënter en slimmer kan, maar vooral menselijker. Wij kijken verder dan het CV en de vacaturetekst. Zo spreken wij standaard iedere kandidaat persoonlijk en spreken wij bij voorkeur meerdere referenties. Op deze manier leren wij de kandidaat persoonlijk kennen en ontdekken we sneller of er een match is met een vacature of bedrijf in ons netwerk. Deel uw vacature met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Van engineer, werkvoorbereider tot manager

TeqJob werkt voor opdrachtgevers in de elektrotechniek, klimaattechniek, servicetechniek, elektronica, meet & regeltechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde, machine- & apparatenbouw, installatietechniek en industriële automatisering. Of u nu op zoek bent naar een werkvoorbereider, engineer of een projectmanager, TeqJob helpt u bij het vinden van de juiste professionals.

Onze werkwijze

kennis maken

Kop koffie (op afstand)

We maken graag kennis met u, uw bedrijf en brengen uw behoeften in kaart. Dit kan live, telefonisch of tijdens een Skype gesprek, overdag of in de avond, wij maken tijd voor u.

profiel opstellen

Functieprofiel opstellen

Een goed begin is het halve werk. Daarom stellen wij samen met u het functieprofiel op. Een techneut is bijvoorbeeld van nature bescheiden  waar we rekening mee houden bij het opstellen van het profiel.

werving

Werving kandidaten

Via verschillende kanalen trekken we kandidaten aan. Wij kijken verder dan het CV en spreken iedere sollicitant persoonlijk. Zo kunnen wij in instaan voor alle profielen die wij aanbieden.

akkoord

Akkoord

Hebt u de juiste kandidaat gesproken en wil de technisch professional bij u aan de slag, dan zorgen wij samen voor de administratieve afhandeling.

Wacht niet langer

Bent u overtuigt van onze meerwaarde en zou u graag met ons in gesprek gaan over een openstaande vacature in de technisch sector, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. 020-210 1500, Skype: office_462457 of email:  dennis@teqjob.com